December, de maand waarin mijn agenda ontploft, er nog  heel veel gedaan lijkt te moeten worden omdat het jaar eindigt. Projecten afronden, rapportgesprekken voeren op de scholen van onze dochters, kerstfeest op de zaak, extra veel sporten vanwege het lekkere eten in december, eindejaarsborrels, bezinnen over wat het jaar me heeft gebracht, weekendjes weg en plannen maken voor het nieuwe jaar.

Dat laatste, plannen maken voor het nieuwe jaar, zorgt voor veel enthousiasme, ruimte en energie. Ik realiseer me hoe mijn persoonlijke ontwikkeling van 2018 met een coach en  trainingen heb  het volgen van mij kansen biedt om mijn plannen met Focus voor 2019 verder vorm te geven. Verder uit mijn comfortzone gaan, het aanbrengen van nog meer structuur en mijn focus verleggen binnen Focus.

Zit jouw agenda in december ook vol met allerlei afspraken, to do’s, leuke en minder leuke verplichtingen, maar heb je ook behoefte aan een reflectie van afgelopen tijd als ondernemer? Bijvoorbeeld wat is er gelukt, wat niet, wat zou je anders kunnen doen, hoe kun je dat doen? Welke zaken wil je graag zaken oppakken voor 2019?

Schroom niet; pak de telefoon, bel me op 06-238 80 840 of stuur een mail en laten we een afspraak inplannen. Dan bekijken we hoe jij zaken in 2019 anders op kan pakken om je doelen te realiseren.

Ik wens je een rustige, fijne en ontspannen Kerst alsmede een liefdevol en prachtig 2019, waarin je in staat bent om de weg naar de realisatie van je doelen in te zetten. Geniet en ik spreek je graag in 2019!

Warme groet,

Martine