‘Focus zet jou in beweging.’

Training & workshop

Vanuit FOCUS bied ik ook diverse trainingen en workshops aan. Deze trainingen zijn gericht op het verkrijgen van een stuk inzicht, bewustwording, het leren stellen van doelen en persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn vooral mooie tools om een eerste stap te zetten en beweging in je leven te realiseren. Mocht je meer informatie willen over welke training bij jou past neem gerust contact met mij op. Graag vertel ik je meer over de inhoud.

  • Training: Bewustwording tijd
  • Training: Inzicht in mijn handelen
  • Training: De manager als mens
  • Workshop: Creëer je eigen soulboard
  • Workshop: Mindset

Wil jij in beweging komen?

Wil jij in beweging komen en heb je hier wat hulp bij nodig? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou in onze gesprekken kan betekenen bel, mail of app me dan. Graag spreek ik met je af om af te stemmen wat jij nodig hebt. Zet jij de eerste stap dan help ik je verder in het halen van jouw doelen!