‘Het gaat niet om het doel maar om de weg ernaar toe.’

Life coaching

Wat is Life coaching?
Life coaching is door middel van persoonlijke coaching jou als mens het beste uit je leven te laten halen. Door het bespreken van dat wat je wilt in je leven, wat je belangrijk vindt en je je persoonlijk hierin wilt ontwikkelen leer je zelf steeds meer zelf richting te geven aan jouw leven zoals jij dat voor ogen hebt. Je leert jezelf steeds beter kennen en te ontplooien.  En door jezelf beter te leren kennen, kom je in beweging, maak je andere keuzes en creëer je veranderingen die passen in het leven dat jij wilt leiden. Kernwoorden zoals geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven zijn erg belangrijk bij life coaching.

Voor wie is Life coaching?
Life coaching is voor jou als je even stil wilt staan bij jezelf en je leven omdat je ervaart dat je het anders wilt. Life coaching is ook voor jou als je een stap wilt maken in je persoonlijke groei en ontwikkeling of als je het leuk vindt om alles uit jezelf en je leven te halen. Door onder begeleiding van mij naar jezelf te kijken, te groeien en te ontwikkelen ben je in staat om een volgende stap te maken in jouw leven.

Hoe werkt Life coaching?
Met life coaching ga je een verdieping maken in je persoonlijkheid, je geeft richting aan je leven en komt in beweging. Drie vragen spelen hierin een belangrijke rol. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Deze vragen staan dan ook centraal in dit traject. Je krijgt door life coaching inzicht in waar je het voor doet en hoe je jezelf ervaart ofwel je leert jezelf echt kennen. Deze kennis en inzicht zorgen voor bewustwording en doordat je je bewust wordt ben je ook in staat om in beweging te komen en het ‘anders’ te gaan doen. Life coaching kun je op verschillende momenten in je leven inpassen, bijvoorbeeld als je weet dat je ‘iets anders’ wilt maar er nog geen betekenis aan kunt geven of als je meer richting wilt maar nog niet weet welke richting.

Wil jij in beweging komen?

Wil jij in beweging komen en heb je hier wat hulp bij nodig? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou in onze gesprekken kan betekenen bel, mail of app me dan. Graag spreek ik met je af om af te stemmen wat jij nodig hebt. Zet jij de eerste stap dan help ik je verder in het halen van jouw doelen!