‘Hoe weinig begrijpen wij de ander als we enkel vergelijken met ons eigen pad.’

Persoonlijke coaching

Wat is persoonlijke coaching
Met persoonlijke coaching ga je op een effectieve manier naar jezelf kijken. In dit proces word je persoonlijk begeleid door mij als coach. Ik ga met jou op zoek naar datgene waardoor je momenteel vastloopt of  waardoor je niet in beweging kunt komen.

Voor wie is persoonlijke coaching?
Persoonlijke coaching is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen, die bereid is te groeien en voor degene die het nu echt anders wil gaan doen. 
Heb je last met het stellen van grenzen, kun je geen ‘nee’ kunnen zeggen, is er onzekerheid, faalangst, ben je uit balans, wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren, ben je op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag? Dan heb je nu je eerste stap gezet.

Hoe werkt persoonlijke coaching?
Samen met mij ga je op zoek naar wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Je stelt jezelf een doel en ik begeleid jou door te spiegelen, het stellen van vragen en door je te prikkelen om te onderzoeken wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. We gaan kijken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden en wat je nodig hebt. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo de beste versie van jezelf te worden.

Wil jij in beweging komen?

Wil jij in beweging komen en heb je hier wat hulp bij nodig? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou in onze gesprekken kan betekenen bel, mail of app me dan. Graag spreek ik met je af om af te stemmen wat jij nodig hebt. Zet jij de eerste stap dan help ik je verder in het halen van jouw doelen!