‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.’

Coaching

Coaching is voor mij niks anders dan mijn pad met ervaring, kennis en kunde naast het jouwe leggen. Van daaruit kan ik met jou en je vraag aan de slag door te spiegelen, te vragen en inzicht te bieden waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken (NLP, TA, Systemisch Werk, de Karakterstructuren van Reich en de samenhang tussen lichaam en geest). Dit kan ondersteund worden met diverse oefeningen. Vanuit deze situatie zal er bij jou vanuit jouw eigen inzicht en motivatie beweging ontstaan om datgene te veranderen in werk of privé waar jij behoefte aan hebt.

De vraagstukken waarmee je bij mij terecht kunt zijn heel divers. Van persoonlijke of zakelijke aard, voor jou als ondernemer of individu of met je team. Het is maar net waar jij op jouw moment in jouw leven behoefte aan hebt. Op basis van een gratis kennismakingsgesprek stemmen we af welke manier van coachen past bij jouw hulpvraag.

Wil jij in beweging komen?

Wil jij in beweging komen en heb je hier wat hulp bij nodig? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou in onze gesprekken kan betekenen bel, mail of app me dan. Graag spreek ik met je af om af te stemmen wat jij nodig hebt. Zet jij de eerste stap dan help ik je verder in het halen van jouw doelen!