Graag stel ik mij voor, ik ben Martine Clements Sparreboom, sparringpartner en coach. Ik ben een empatische, positieve, nuchtere, loyale en daadkrachtige vrouw die van aanpakken houdt en daarmee anderen vooruit helpt. In de afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de meest uiteenlopende branches in diverse functies waarbij mensen en hun drijfveren mijn aandacht bleven trekken. Hier wilde ik meer van betekenis zijn en dus ontstond in 2016 FOCUS.

Wat ik keer op keer tegenkwam is dat mensen (medewerkers en ondernemers) het een behoorlijke uitdaging vinden om in beweging te komen om zaken anders aan te pakken en om hun focus vast te stellen, te (be)houden of terug te krijgen. Aangezien mensen met hun drijfveren mijn oprechte aandacht hebben kon ik van toegevoegde waarde zijn door het bieden van inzicht en handvatten. Van daaruit heb ik diverse ondernemers, medewerkers en mensen in hun persoonlijke situatie grote stappen vooruit kunnen laten maken.

Ik geef je een voorbeeld:
Als ondernemer start je vanuit een passie maar gaandeweg de ontwikkeling van je onderneming dooft het vuurtje langzaam. Ik kan je helpen dit vuur weer te laten branden, gewoon door je inzicht en handvatten te bieden voor de juiste focus. Door een continuïteit in gesprekken en acties help ik je een blijvende verandering in je aanpak te ontwikkelen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?! Bel me op 06-23880840 of mail me op martine@mcsfocus.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.