Ineens is er weer een jaar voorbij gevlogen. Een jaar waarin er veel gebeurd is. Een jaar waarin ik de start van Focus in 2016 langzaam kon uitbouwen. Een jaar waarin ik veel heb geleerd van de mensen om mij heen. Een jaar waarin ik nieuwe relaties ben aangegaan en mooie ondernemers heb ontmoet. Maar ook een jaar waarin ik kansen heb gekregen en heb benut. Een jaar waarin ik mooie nieuwe projecten mocht doen en directie en teams mocht begeleiden. Een jaar waarin mijn gezondheid me af en toe in de steek liet en dit tot grote frustratie leidde. Een jaar van afscheid en een jaar van het (her)ontdekken van een oude liefde (ik heb mijn baan in loondienst ingeruild voor een nieuwe uitdaging in loondienst, back to my roots: het reclame- en communicatievak). 2017 was een jaar van keuzes, ontwikkelen, geduld hebben, vallen en weer opstaan, fouten maken en tot nog mooiere inzichten komen, ontmoeten, relaties uitbouwen en het benutten van kansen. Al met al een mooi maar zeker ook een pittig jaar.

Een nieuw jaar staat voor de deur een jaar waarin ik met enthousiasme aan de slag ga. Ik ben er klaar voor en heb mijn nieuwe balans tussen het investeren in mijn nieuwe baan en de ontwikkeling van Focus gevonden. Op mijn manier en in mijn tempo. Ik heb er zin in en ga met veel plezier aan de slag. Dan rest mij nog om mijn relaties, collega’s en mijn familie en vrienden te bedanken voor hun steun, het vertrouwen, de aanmoediging, het spiegelen en de geboden kansen. Ik wens jullie allen een heel gezond en mooi 2018 waarin je jouw focus kunt bepalen en je doelen bereikt!

Warme groet,

Martine