Coaching is voor mij niks anders dan mijn pad met ervaring, kennis en kunde naast het jouwe leggen. Van daaruit kan ik met jou en je vraag aan de slag door te spiegelen, te vragen, inzicht te bieden waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken (Neuro Linguistisch Programmeren, Systemisch Werk, de Karakterstructuren en de samenhang tussen lichaam en geest. Dit kan ondersteund worden met diverse oefeningen.) Vanuit deze situatie zal er bij jou vanuit jouw eigen inzicht en motivatie beweging ontstaan.

De vraagstukken waarmee je bij mij terecht kunt zijn heel divers. Van persoonlijke of zakelijke aard, voor jou als individu of juist voor jullie als stel. Het is maar net waar jij op jouw moment in jouw leven behoefte aan hebt. Op basis van een kennismakingsgesprek stemmen we af welke manier van coachen past bij jouw hulpvraag.

Wil jij in beweging komen?

Wil jij in beweging komen, ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou onnozel gesprekken kan betekenen bel, mail of app me dan. Graag spreek ik met je af om af te stemmen wat ik voor jou kan doen. Zet jij de eerste stap dan help ik je verder in het halen van jouw doelen!